Ανακοίνωση για τον τρόπο πώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρησης της Κυριακής (1/9, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (1/9, 20:30) θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το site της ομάδας μας tickets.atromitosfc.gr μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο μπορείτε να εισέλθετε μόνο μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet, στην οποία θα πρέπει να ταυτοποιήσετε τον κωδικό – εισιτήριο που έχετε αγοράσει. Για την αγορά κάθε κωδικού – εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Κατόπιν σχετικής κυβερνητικής απόφασης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τηλεφώνου.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Παράλληλα, την Κυριακή 01/09/2024 (τη μέρα του αγώνα) θα υπάρχει εκδοτήριο στη θύρα 2 (Διαχείριση Εισιτηρίων) από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα, αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους που είναι άνω των 67 ετών. Επίσης, από τις 11:00 θα υπάρχει στη θύρα 2 γραφείο εξυπηρέτησης για όποιον χρειαστεί κάποια βοήθεια για την είσοδο του στο γήπεδο και από τις 15:00 στη θύρα 7.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ημέρα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ είναι δυνατή η έκδοση κωδικού εισιτηρίου διαρκείας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω απ’ τις θύρες του γηπέδου συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο. Γι’ αυτόν τον λόγο oι θύρες θα είναι ανοικτές δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα από τις 18:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 2: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ*
ΘΥΡΑ 3: 40€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΘΥΡΑ 4: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ*
ΘΥΡΑ 7: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ*

Το Παιδικό εισιτήριο αφορά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/1/2012.

Απαραίτητη η εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τονίζει για μια ακόμη φορά στους φιλάθλους της ότι πριν την αγορά εισιτηρίου αλλά και για την ταυτοποίηση του μέσω του GOV.gr Wallet, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχουν εγγραφεί πρώτα στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Η εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο https://emep.gov.gr ή με τη φυσική παρουσία σε οποιοδήποτε Κ.Ε.Π.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, παρακαλούμε να ΜΗΝ προσέλθει ΚΑΝΕΝΑΣ στο γήπεδο, χωρίς να έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας.

Η εξυπηρέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο και η παροχή βοήθειας σχετικά με την διαδικασία ταυτοποίησης στο GOV.gr Wallet ΔΕΝ είναι εφικτή χωρίς εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. Επισημαίνουμε ότι η παραπάνω διαδικασία θα πρέπει να γίνει έγκαιρα και όχι την τελευταία στιγμή, καθώς σε περίπτωση προβλήματος η ΠΑΕ δεν θα μπορεί να σας παρέχει λύση με κανέναν τρόπο.

Αναφορικά με την ταυτοποίηση των κατοίκων εξωτερικού

Αναφορικά με την ταυτοποίηση των κατοίκων εξωτερικού μέσω της επιλογής «Event tickets» στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα
-Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από κατόχους διαβατηρίων NFC τεχνολογίας ή νέων ταυτοτήτων NFC τεχνολογίας (εξαιρούνται οι κάτοικοι εξωτερικού με Ελληνικά διαβατήρια/ταυτότητες).

-Ο δηλωθείς αρ. διαβατηρίου NFC τεχνολογίας ή ή ο αρ. νέας ταυτότητας NFC τεχνολογίας, κατά την αγορά του εισιτηρίου, θα πρέπει να είναι ίδιος με τον αρ. διαβατηρίου/ταυτότητας που θα χρησιμοποιηθεί στην ταυτοποίηση μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είναι εφικτή η ταυτοποίηση του εισιτηρίου.

-Κατά την αγορά του εισιτηρίου, παρακαλούμε όπως καταχωρήσετε τον αρ. διαβατηρίου αλλά και τα στοιχεία κατόχου μόνο με κεφαλαίους αγγλικούς χαρακτήρες.

-Η επιλογή «Event tickets» δεν απευθύνεται σε κατοίκους εξωτερικού που κατέχουν ελληνικό διαβατήριο.

-Παρακαλείσθε να μην επιλέγετε το «skip» καθώς είναι μια λειτουργία η οποία δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη σωστά & είναι σε πειραματικό στάδιο.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παρακαλούνται οι φίλαθλοί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να προμηθευτούν κωδικό-εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2024/25. Υπενθυμίζεται ότι κάθε φίλαθλος που θα προσέλθει στο γήπεδο, πρέπει να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο.

Τονίζεται πως όσοι φίλαθλοί μας έχουν αγοράσει ήδη κωδικό-εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να το έχουν εγκαταστήσει στο gov.gr wallet.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τετάρτη έως Παρασκευή:
13:00 – 20:00

Σάββατο 31 Αυγούστου:
10:00 – 14:00

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ