Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με την εταιρεία Ρεκτιφιέ Special ΕΠΕ που δραστηριοποιείται στην ανακατασκευή κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Ρεκτιφιέ Special ΕΠΕ που δραστηριοποιείται στην ανακατασκευή κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Η Ρεκτιφιέ Special ΕΠΕ είναι μια εταιρεία 2 γενεών, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979, από 8 φίλους και πρώην συναδέλφους, και δραστηριοποιείται στην ανακατασκευή κινητήρων εσωτερικής καύσης. Έπειτα από 45 χρόνια ζωής, είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι «μόνος πας πιο γρήγορα, αλλά με παρέα πας πιο μακριά». Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αλλά και τη διαρκή εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας, η δέσμευση είναι η παροχή στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στον κλάδο, προσφέροντας επαγγελματικές λύσεις και οικοδομώντας μακροχρόνιες σχέσεις, κατανοώντας απόλυτα τις απαιτήσεις τους.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να ολοκληρώνεται η εκάστοτε ανακατασκευή ενός κινητήρα ή μερών αυτού, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέσω συνεχών αναβαθμίσεων των τεχνικών γνώσεων, μέσα από τεχνικά σεμινάρια και επισκέψεις σε ρεκτιφιέ ξένων χωρών.

Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι σήμερα η ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμό και η αύξηση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Σχετικά με την εταιρεία Ρεκτιφιέ Special ΕΠΕ:

«Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα μηχανήματα υψηλής ακρίβειας που απαιτούνται για την επισκευή ενός κινητήρα, επιτυγχάνοντας έτσι την περάτωση όλων των απαραίτητων εργασιών και στις πλέον απαιτητικές περιπτώσεις χωρίς καμία καθυστέρηση. Με την πολύχρονη εμπειρία μας εξειδικευόμαστε στο ρεκτιφιέ κινητήρων φορτηγών οχημάτων, μηχανών δομικών έργων και σκαφών θαλάσσης.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι το θεμέλιο της επιτυχίας μας. Πριν 45 χρόνια δεσμευτήκαμε για την ποιοτική αναγέννηση του κινητήρα σας, γι’ αυτό κάθε χρόνο βάζουμε ένα επιπλέον λιθαράκι που συμβάλει στη μεγέθυνση της Ρεκτιφιέ Special ΕΠΕ, είτε πρόκειται για τις εγκαταστάσεις μας, είτε για τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας, είτε για την εκπαίδευση των τεχνικών μας!

Μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση, οι ιδρυτές της εταιρείας μας κατάφεραν να χτίσουν μια εταιρεία με ισχυρή φήμη και αξιοπιστία στον κλάδο. Σήμερα, η νέα γενιά μετόχων, τα παιδιά των ιδρυτών, έχουν αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, πάντα με την καθοδήγηση των ενεργών ιδρυτικών μελών. «Φέρνοντας νέες ιδέες και φρέσκια οπτική, συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά των γονέων μας, διατηρώντας τις αξίες και την ποιότητα των υπηρεσιών που εκείνοι πρώτοι μας δίδαξαν, αλλά και που μας καθιέρωσαν στην αγορά».Το επισφράγισμα της επιτυχίας μας, η προτίμηση των πελατών μας για σχεδόν 5 δεκαετίες και η εκτίμηση των εργαζομένων και συνεργατών μας. Με την ώθηση που μας δίνουν, η σκέψη μας βρίσκεται ήδη στην επόμενη γενιά!

Τα περασμένα 45 χρόνια μας έδειξαν τον δρόμο και μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε ότι, το να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό είναι σχετικά εύκολο, το να ξεπεράσεις τον εαυτό σου είναι μια δέσμευση χωρίς τέλος! Με συνέπεια και αφοσίωση βάζουμε πλώρη για τα επόμενα 45 χρόνια!».

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ρεκτιφιέ Special Ε.Π.Ε.
Ρεκτιφιέ μηχανών-κινητήρων
Βέροιας 28, Βιαμάξ,
ΤΚ 121 31, Περιστέρι Αττικής
Τηλ.: 210 5910400, 210 5910500
Fax: 210 5912327
E-mail: [email protected]