Σπουδαία νίκη – πρόκριση πήρε η ομάδα μας στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή και σκόρερ των δύο τερμάτων τον Μπάκου.

Στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson προκρίθηκε η ομάδα μας, καθώς επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού μέσα στη Λιβαδειά και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τον Πάμπλο Γκαρσία να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 11’ με το σουτ του Γιαννιώτα μέσα από την περιοχή να βρίσκει και στον Σταυρόπουλο και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κοσέλεφ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο τελευταίο 20λεπτο, η ομάδα μας ανέβασε στροφές και στο 77’ ο Μπάκου έκανε το 1-1, έπειτα από υπέροχη ενέργεια του Αθανασίου και ασίστ του Γιουμπιτάνα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αθανασίου να βρει τον Μπάκου μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος δεν έκανε λάθος, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Μανσούρ (46′ Κίνι), Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραμάνης (46′ Τσιγγάρας), Καλοσκάμης (46′ Μπάκου), Μίχορλ (61′ Ουάρντα), Βρακάς (61′ Γιουμπιτάνα), Φαν Βέερτ