Εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από νίκη για την Κ17 της ομάδας μας, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, αποτέλεσμα που αφιερώθηκε στον Μιχαλακέλη που αποχώρησε τραυματίας.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για το τμήμα της Κ17 της ομάδας μας, καθώς επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Το σκορ άνοιξε ο Υζεΐρη στο 55’ που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Θεοδωρόπουλος στο 75’, με τα δύο τέρματα να σημειώνονται με σουτ έξω από την περιοχή.

Αυτό το αποτέλεσμα αφιερώθηκε στον Γιάννη Μιχαλακέλη, που αποχώρησε στο 75’ λόγω διάσεισης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου για παρακολούθηση. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει στην Αθήνα υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών, Τόλη Αποστόλου και του φυσικοθεραπευτή του τμήματος, Βασίλη Παππά.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Λαζαρίδης, Μιχαλακέλης (75’ Δημογιάννης), Τσαγδής, Αθανασόπουλος, Κρίγκος, Αυγουστίδης, Σεψάς (70’ Θεοδωρόπουλος), Πετρόπουλος (46’ Σασσάνης), Τσικλίτας (46’ Υζεΐρη), Ρηγάτος, Καλαϊτζίδης (80’ Θεοχάρης)