Νίκη για την ομάδα με 2-0 επί του Παναιτωλικού στο πρώτο φιλικό στο Περιστέρι.

Ακόμα μία νίκη, την τρίτη σε ισάριθμα φιλικά την περίοδο της προετοιμασίας, πήρε η ομάδα μας, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 18’ ο Καρλίτος, ο οποίος έγινε ο τελικός αποδέκτης έπειτα από μία φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού που προέκυψε από εκτέλεση κόρνερ. Ο Ισπανός επιθετικός της ομάδας μας, με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0, με τους αμυνόμενους των φιλοξενούμενων να μην προλαβαίνουν να διώξουν την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία είχα την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν κινδύνευσαν αμυντικά και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 49’ οι Ουάρντα και Φαν Βέερτ άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ, διαμορφώνοντας το 2-0.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας μας πραγματοποίησε κι άλλες αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ωστόσο, η ροή του αγώνα που κυλούσε υπέρ του «Αστεριού» δεν άλλαξε, χάνοντας κι άλλες καλές στιγμές για ένα γκολ.

Αποκορύφωμα αυτών των ενεργειών ήταν η φάση στο 79’, όταν ο Βρακάς πλάσαρε και στην επιστροφή από την απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ, ο Γιουμπιτάνα δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Ωστόσο, πολύ καλή στιγμή σημειώθηκε και στο 84’, όταν ο Βρακάς έστρωσε την μπάλα στον Μίχορλ, ο οποίος επιχείρησε το πολύ δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα, αλλά ο Στεργιάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας είναι την προσεχή Δευτέρα στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Κοσέλεφ (62’ Χουτεσιώτης), Κίνι (62’ Αργυρίου), Μπρόρσον (45’ Τσακμάκης), Μανσούρ (62’ Σταματούλας), Αθανασίου (62’ Μουντές), Γκονθάλεθ (68’ Μίχορλ), Ουεντραόγκο (62’ Καραμάνης), Μπάκου (62’ Βρακάς), Καρλίτος (62’ Γιουμπιτάνα), Ουάρντα (62’ Τζοβάρας), Φαν Βέερτ (62’ Καλοσκάμης)