Την ήττα με 1-2 από τον Βόλο στο Περιστέρι υπέστη η ομάδα μας.

Ήττα για την ομάδα μας στο Περιστέρι από τον Βόλο με 1-2 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που στοίχισε η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Μπρόρσον στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 41’ ο Γιουμπιτάνα, με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, να αρνείται νωρίτερα να δείξει κόκκινη κάρτα στον Ασεχνούν για μαρκάρισμα με τις τάπες στον Μανσούρ, παρά την υπόδειξη του VAR για ξεκάθαρη περίπτωση αποβολής, ενώ στη συνέχεια σε δύο περιπτώσεις δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μύγα, που μοιραία αντικαταστάθηκε από τον προπονητή με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Αντίθετα, ο Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Μπρόρσον στο 45’+2’ για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε μια φάση που εκ νέου κλήθηκε από τον VAR.

Ο Βόλος στο δεύτερρο ημίχρονο εκμεταλλεύθηκε ένα «νεκρό» δίλεπτο της ομάδας μας και στο 67’ και στο 68’ ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση με τα γκολ των Γκλάβτσιτς και Κόζστα.

Τελικά, ο Βόλος ολοκλήρωσε και εκείνος το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκλάβτσιτς στο 76’.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο (86’ Σταυρόπουλος), Τσιγγάρας (77’ Μίχορλ), Μπάκου (77’ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (46’ Τσακμάκης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ (66’ Καρλίτος)