Με γκολ του Καλοσκάμη στο 90'+2', η ομάδα μας πήρε τον βαθμό στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 1-1.

Τον δεύτερο βαθμό της σε ισάριθμα ματς στη φετινή Stoiximan Super League πήρε η ομάδα μας, μένοντας στο 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Σε μια αναμέτρηση, που ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες, κόντρα στη ροή του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 9′ έπειτα από ένα γκολ του Γκονζάλες Μπόρχα, με το σουτ του από πλάγια θέση να αιφνιδιάζει τον Κοσέλεφ.

Η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες χωρίς αντίθετα να κινδυνεύσει αμυντικά και τελικά η δικαίωση των προσπαθειών των παικτών και των επιλογών του Πάμπλο Γκαρσία ήρθε στο 90’+2′ με τον Δημήτρη Καλοσκάμη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Ουάρντα και την ασθενή επέμβαση του Χριστογεώργου.

Στο τέλος της αναμέτρησης αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες οι Μανσούρ και Κίνι με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουμε το ματς με εννιά παίκτες.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (83′ Καλοσκάμης, 90’+9′ Σταυρόπουλος), Μπάκου (58′ Καρλίτος), Μίχορλ (58′ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ (58′ Γιουμπιτάνα)