Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας, επικρατώντας στο Περιστέρι της Λαμίας με σκορ 4-2.

Δείχνοντας σε ακόμα μία αγωνιστική περαιτέρω σημάδια βελτίωσης, η ομάδα μας πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη Stoiximan Super League, επικρατώντας 4-2 της Λαμίας στο πλαίσιο της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το πόδι πατημένο στο γκάζι και μόλις στο 5’ από σέντρα του Κίνι, ο Καρλίτος κατάφερε να πάρει την μπάλα στον έλεγχό του και να χορέψει την αντίπαλη άμυνα και με ένα υπέροχο τελείωμα έγραψε το 1-0.

Ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά του, όπως στο 28’ με το σουτ του Αθανασίου το οποίο απέκρουσε ο Κόστιτς, ενώ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είχε απάντηση και στο 30’ στο πλασέ του Γιουμπιτάνα.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λαμία στο 40’ με κεφαλιά του Ραντόνια ισοφάρισε σε 1-1, σκορ το οποίο ήταν και η ιστορία του πρώτου ημιχρόνου.

Η εκκίνηση στο δεύτερο μέρος ήταν ανάλογη του πρώτου και στο 50’ η ομάδα μας ανέκτησε το προβάδισμα, με τον Ουάρντα να δίνει την ασίστ του Μπάκου, που σημείωσε το πρώτο του με το «Αστέρι» στο στήθος κάνοντας το 2-1.

Τότε όλα πήραν τον δρόμο τους…

Στο 53’ ο Φαν Βέερτ που είχε μπει στη θέση του τραυματία Καρλίτος νικήθηκε από τον Κόστιτς, ενώ στο 68’ ο Μπάκου λίγο έλειψε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Όλα αυτά ήταν, όμως, απλά προειδοποιητικές βολές.

Στο 70’ ο Μπάκου βρήκε τον Φαν Βέερτ και ο Ολλανδός επιθετικός με «σεντερφορίσιο» τελείωμα και αφού η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι, έκανε το 3-1, ανοίγοντας κι αυτός λογαριασμό για τη φετινή σεζόν.

Στο 77’ ήταν η σειρά του Αθανασίου να πετύχει κι αυτός ένα γκολ και το δεύτερο στην καριέρα του στη Super League, καθώς ο Ουάρντα του προσέφερε την ασίστ και αφού η μπάλα βρήκε και στα σώματα κατέληξε στα δίχτυα για το 4-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88’ με ένα αυτογκόλ του Χουτεσιώτη σε μία άτυχη στιγμή, που δεν είχε κάποιο αντίκρισμα στην πορεία του αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (80’ Βρακάς), Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (80’ Τσακμάκης), Μπάκου (80’ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (66’ Μίχορλ), Ουάρντα, Καρλίτος (λ.τ. 39’ Φαν Βέερτ)