Πρώτη νίκη για την ομάδα μας στη φετινή Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Asteras Aktor.

Με όπλο την εξαιρετική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και με τον χαρακτήρα στο δεύτερο, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη, την πρώτη του στη φετινή Stoiximan Super League, με 2-1 στην Τρίπολη κόντρα στον Asteras Aktor.

Η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6’, όταν ο Καρλίτος εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μανσούρ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο ανοίγοντας το σκορ και τον δικό του λογαριασμό με τη φανέλα της ομάδας μας.

Στο 13’ ο Αθανασίου είδε την κίνηση του Μίχορλ στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Αυστριακός έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 18’ ο Καρλίτος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Τελικά, το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, αφού στο 23’ ο Καρλίτος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη εκτίμηση του Παπαδόπουλου και σε κενή εστία έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 33’ η ομάδα μας είχε ακόμα μία ευκαιρία για γκολ, αλλά η μπάλα από το σουτ του Αθανασίου πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών και ένα λεπτό αργότερα ο Καρλίτος στάθηκε άτυχος από την πάσα του Μπάκου, καθώς πριν φτάσει στα πόδια του κόντραρε και πέρασε άουτ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Asteras Aktor κατάφερε να μειώσει με πέναλτι στο 42’ του Μπαρτόλο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είχε εξαιρετικές αντιδράσεις σε σουτ του Παλάσιος στο 47’ και σε προσπάθεια του Άλβαρεζ στο 50’, ενώ η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία για το τρίτο γκολ με τον Καρλίτος στο 59’.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (82’ Καλοσκάμης), Μπάκου (82’ Βρακάς), Μίχορλ (58’ Τσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (69’ Φαν Βέερτ)