Γραφείο Τύπου

Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών

Τηλέφωνο: 210-5774003

Fax: 210-5774734

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Σε εντός έδρας παιχνίδια, το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος διατηρεί το δικαίωμα, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων αρχών (ΟΥΕΦΑ ή ΠΣΑΤ), να εκδίδει ειδικές ημερήσιες διαπιστεύσεις.
Οι αγώνες αυτοί ανακοινώνονται πάντα ξεχωριστά με ανακοίνωση μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας, με πληροφορίες για την διαδικασία υποβολής του αιτήματος αλλά και την παραλαβή των διαπιστεύσεων.
• Στα παιχνίδια που δεν ακολουθείται η διαδικασία των διαπιστεύσεων γίνονται δεκτές οι έγκυρες ταυτότητες, ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ και ΓΓΑ (με την ένδειξη δημοσιογράφος). Όσοι δημοσιογράφοι δεν έχουν κάποια από τις άνωθεν ταυτότητες, παρακαλούνται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Γραφείο Τύπου πριν από κάθε αγώνα ξεχωριστά.
• Οι δημοσιογράφοι του Γραπτού Τύπου και οι δημοσιογράφοι της Τηλεόρασης που δεν έχει τα δικαιώματα του αγώνα εισέρχονται στο γήπεδο Περιστερίου από τη Θύρα 7Α. Οι δημοσιογράφοι του Ραδιοφώνου εισέρχονται από τη Θύρα 3.