Το γήπεδο

 

Διαβάστε περισσότερα: Το γήπεδο

Έδρα του Ατρόμητου είναι το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής τα εγκαίνια του γηπέδου έγιναν την Κυριακή του Πάσχα του 1947 επί δημαρχίας Γολεμάτη.

Μέχρι το 1977 ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Περιστερίου ήταν ξερός. Τότε ξεκίνησαν τα έργα για την τοποθέτηση χλοοτάπητα, επί δημαρχίας Δημήτρη Φωλόπουλου.

Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 το στάδιο έκλεισε, επειδή έγιναν έργα για την τοποθέτηση πυλώνων, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής νυχτερινών αγώνων. Ταυτόχρονα έγιναν εργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, αλλά και του ταρτάν.

Από τον Ιούνιο του 2005, και σχεδόν κάθε χρόνο η ΠΑΕ Ατρόμητος και σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή εκτελεί μια σειρά έργων στο γήπεδο της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα: Το γήπεδο

Σήμερα η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 9.050 θέσεις ωστόσο είναι πιο λειτουργικό και προσιτό για τους φιλάθλους. Ένα υπέροχο καφέ-μπαρ κοσμεί πλέον το γήπεδο.

Νέα καθίσματα, τουαλέτες σε όλες τις θύρες, αισθητικές παρεμβάσεις και το σκέπαστρο η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε τον Μάιο του 2009 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους έχουν μετατρέψει την έδρα του Ατρόμητου σε ένα καλαίσθητο και ιδιαίτερα προσεγμένο γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα: Το γήπεδο

Το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου περιστοιχίζεται από τις οδούς Τζον Κέννεντι, Γιαννιτσών, Κρέσνας και Μπιζανίου.

Το Προπονητικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα: Το Προπονητικό Κέντρο Διαβάστε περισσότερα: Το Προπονητικό Κέντρο Διαβάστε περισσότερα: Το Προπονητικό Κέντρο Διαβάστε περισσότερα: Το Προπονητικό Κέντρο

Ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο στην καρδιά της πόλης «καμαρώνει» ο Ατρόμητος από το καλοκαίρι του 2007. Είναι εφάμιλλο των μεγάλων συλλόγων και βρίσκεται στο χώρο που το καλοκαίρι του 2004 στεγάστηκε το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας και διαθέτει ότι χρειάζεται μια ομάδα για την άριστη προετοιμασία των αθλητών της.

Παραχωρήθηκε από τη δημοτική αρχή και διαθέτει ένα κεντρικό γήπεδο τριών χιλιάδων θεατών, ένα βοηθητικό γήπεδο κι ένα γήπεδο 5Χ5, όλα με φυσικό χλοοτάπητα.

Το κεντρικό κτίριο των εγκαταστάσεων, που εκτείνεται σε τρεις ορόφους περιλαμβάνει: Αίθουσα με βάρη. Αίθουσα φυσιοθεραπείας και το γραφείο των γιατρών. Αίθουσα ομιλίας του προπονητή. Αίθουσα ψυχαγωγίας για τους ποδοσφαιριστές. Εστιατόριο πλήρως εξοπλισμένο. Το γραφείου του προέδρου της ΠΑΕ. Τα δωμάτια των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου για την άνετη διαμονή τους στο αθλητικό κέντρο. Ακόμη, στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο βρίσκονται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ομάδας κι εκτός από τον αγωνιστικό χώρο περιλαμβάνουν σύγχρονα αποδυτήρια, αίθουσα γυμναστικής με βάρη και αίθουσα μασάζ.

Το γήπεδο αυτό το χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις της, η ομάδα των Νέων (U-21) αλλά και η ομάδα κάτω των 17 ετών.

Τα Γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος

Διαβάστε περισσότερα: Τα Γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος Διαβάστε περισσότερα: Τα Γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος

 

Τα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκονται στον τρίτο όροφο του προπονητικού κέντρου της ομάδας στην οδό Παπαρηγοπούλου 94-96 στο Περιστέρι (ΤΚ 12132).

Είναι πλήρως εξοπλισμένα για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ και διαθέτουν: Γραμματειακή υποστήριξη και αίθουσα υποδοχής καλεσμένων. Γραφείο τύπου. Λογιστήριο. Αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου. Γραφείο διευθυντή υποδομών. Γραφείο διεύθυνσης.