Το Προπονητικό Κέντρο

01small 02small 03small 04small

Ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο στην καρδιά της πόλης «καμαρώνει» ο Ατρόμητος από το καλοκαίρι του 2007. Είναι εφάμιλλο των μεγάλων συλλόγων και βρίσκεται στο χώρο που το καλοκαίρι του 2004 στεγάστηκε το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας και διαθέτει ότι χρειάζεται μια ομάδα για την άριστη προετοιμασία των αθλητών της.

Παραχωρήθηκε από τη δημοτική αρχή και διαθέτει ένα κεντρικό γήπεδο τριών χιλιάδων θεατών, ένα βοηθητικό γήπεδο κι ένα γήπεδο 5Χ5, όλα με φυσικό χλοοτάπητα.

Το κεντρικό κτίριο των εγκαταστάσεων, που εκτείνεται σε τρεις ορόφους περιλαμβάνει: Αίθουσα με βάρη. Αίθουσα φυσιοθεραπείας και το γραφείο των γιατρών. Αίθουσα ομιλίας του προπονητή. Αίθουσα ψυχαγωγίας για τους ποδοσφαιριστές. Εστιατόριο πλήρως εξοπλισμένο. Το γραφείου του προέδρου της ΠΑΕ. Τα δωμάτια των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου για την άνετη διαμονή τους στο αθλητικό κέντρο. Ακόμη, στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο βρίσκονται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ομάδας κι εκτός από τον αγωνιστικό χώρο περιλαμβάνουν σύγχρονα αποδυτήρια, αίθουσα γυμναστικής με βάρη και αίθουσα μασάζ.

Το γήπεδο αυτό το χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις της, η ομάδα των Νέων (U-21) αλλά και η ομάδα κάτω των 17 ετών.