Το γήπεδο

 

2013 Municipal Stadium Peristeri by MLP 3 Αντιγραφή

Έδρα του Ατρόμητου είναι το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής τα εγκαίνια του γηπέδου έγιναν την Κυριακή του Πάσχα του 1947 επί δημαρχίας Γολεμάτη.

Μέχρι το 1977 ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Περιστερίου ήταν ξερός. Τότε ξεκίνησαν τα έργα για την τοποθέτηση χλοοτάπητα, επί δημαρχίας Δημήτρη Φωλόπουλου.

Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 το στάδιο έκλεισε, επειδή έγιναν έργα για την τοποθέτηση πυλώνων, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής νυχτερινών αγώνων. Ταυτόχρονα έγιναν εργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, αλλά και του ταρτάν.

Από τον Ιούνιο του 2005, και σχεδόν κάθε χρόνο η ΠΑΕ Ατρόμητος και σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή εκτελεί μια σειρά έργων στο γήπεδο της πόλης.

2013 Municipal Stadium Peristeri by MLP 2 Αντιγραφή

Σήμερα η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 9.050 θέσεις ωστόσο είναι πιο λειτουργικό και προσιτό για τους φιλάθλους. Ένα υπέροχο καφέ-μπαρ κοσμεί πλέον το γήπεδο.

Νέα καθίσματα, τουαλέτες σε όλες τις θύρες, αισθητικές παρεμβάσεις και το σκέπαστρο η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε τον Μάιο του 2009 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους έχουν μετατρέψει την έδρα του Ατρόμητου σε ένα καλαίσθητο και ιδιαίτερα προσεγμένο γήπεδο.

2013 Municipal Stadium Peristeri by MLP 1 Αντιγραφή

Το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου περιστοιχίζεται από τις οδούς Τζον Κέννεντι, Γιαννιτσών, Κρέσνας και Μπιζανίου.