Επίσκεψη «από καρδιάς» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο!

AND 8102

Την αλληλεγγύη της στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας του Περιστερίου που μαστίζονται από τις δυσκολίες της καθημερινότητας έδειξε εμπράκτως σήμερα για μια ακόμη φορά η ομάδα μας εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης «Από Καρδιάς» για να προσφέρει εκ μέρους όλης της οικογένειας του Ατρόμητου αρνιά και να κάνει ευχάριστο και γιορτινό το πασχαλινό τραπέζι των συμπολιτών μας.

Την αποτελούσαν οι Σωκράτης Φυτανίδης, Νίκος Λαζαρίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης και Αλέξανδρος Κατράνης. Εκ μέρους της δημοτικής αρχής καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές μας, ο Αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βασίλειος Μπέτσης και η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ξένια Κορόγιανη, υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ γιατί ξέρουμε ότι πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακόμη και για ένα πιάτο φαγητό και μέσα από την επίσκεψη αυτή θέλουμε να τους δείξουμε ότι είμαστε κοντά τους και τους σκεφτόμαστε» δήλωσε σχετικά ο Σωκράτης Φυτανίδης ενώ ο Κυριάκος Κιβρακίδης συμπλήρωσε: «Ο Ατρόμητος γνωρίζω ότι είναι δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο όλες τις μέρες του χρόνου, εμείς ερχόμαστε εδώ τα Χριστούγεννα και τώρα το Πάσχα για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους κατοίκους του Περιστερίου και να τους ευχηθούμε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

AND_8096.jpg