Η κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος!

 987609876543

AND 6782

20170215 200049

AND 6794

AND 6771

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εστιατόριο «Άνεμος» στην Πετρούπολη η κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τυχεροί ήταν οι ποδοσφαιριστές Παύλος Κυριακίδης και Χρήστος Θεοδωράκης οι οποίοι βρήκαν το φλουρί και κέρδισαν χρηματικό ποσό.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Σπανός που έκανε την κοπή της πίτας απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές είπε τα εξής: «Έχουμε ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια εδώ και λίγες μέρες και πρέπει να συνεχίσουμε στο motto που έχουμε χαράξει, να βλέπουμε δηλαδή το κάθε ματς ξεχωριστά. Να δίνουμε το 100% και να παίζουμε με μυαλό και καρδιά. Έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να κερδίζετε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουμε ποιότητα ως ομάδα αλλά κι εσείς ως παίκτες και είμαι σίγουρος ότι με το επίπεδο που διαθέτετε θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Να ευχηθώ καλή χρονιά και καλές εμφανίσεις».

Προηγήθηκε διπλή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Παντελιάδη που παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης.

Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση ενώ αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη θα επισκεφθεί το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τη Ξάνθη.

*Η πίτα ήταν προσφορά του χορηγού μας «Αύρα- Catering», το ποιοτικότερο catering στην Αθήνα.